Akcia Tričko + ponožky ZADARMO → Použi kód LADINAMTO

Ako si vybrať Fusakle plavky podľa tvojej postavy?

17 June, 2022 

Nová kolekcia plaviek od Fusaklí je plná farieb, strihov a zábavy. Rovnako, ako všetko z našej dielne, aj plavky vyrábame lokálne.

Poctivé česko-slovenské bikiny sme navrhli z kvalitných materiálov s dôrazom na tvoje pohodlie. Či už chceš zažiariť vo veselých letných farbách alebo preferuješ čiernu klasiku, v našej kolekcii sa nájdeš. :) Vrchný a spodný diel si vieš nakombinovať samostatne, podľa svojej veľkosti, obľúbenej farby a strihu. 

Ak ešte stále váhaš a vyberáš, máme pre teba návod, ako si vybrať plavky podľa typu tvojej postavy: 

Trojuholníky na všetky ?

Trojuholníkový vrch je plavkovou klasikou vhodnou na takmer každú postavu. Košíčky sú posúvateľné s vyberateľnými vypchávkami a perfektne držia aj počas letných aktivít. Trojuholníky od Fusaklí zvýraznia ženské krivky a pomôžu aj rovným postavám. Podčiarknu postavu typu presýpacie hodiny a opticky zväčšia menšie prsia.

Bandeau pre vyššie a štíhle postavy

Bandeau alebo tzv. opaľovačky pre minimálne stopy po šnúrkach a jednotné opálenie.

Ak túžiš po dokonalom opálení siahni po bandeu vršku s odnímateľnými šnúrkami. Bandeau je ideálny pre vyššie Fusaklistky s menším poprosím, strih totiž skracuje trup a opticky napraví nerovnováhu. Vďaka všitým vypchávkam ulahodí aj postavám hruškovej postavy s menším poprsím.

Viazací vrch na širšie ramená

Pevný a spoľahlivý, taký je viazací vrch od Fusaklí. Udrží aj plnšie prsia a bude verným spoločníkom na každom letnom festivale. Je ideálny na postavy typu obrátený trojuholník so širšími ramenami. Pohodlné zaväzovanie na krku, košíčky bez kostíc a plnšie ramienka zabezpečia pohodlie a opticky zúžia ramená.

Lambada pre všetky športovkyne

Športový strih lambada sme navrhli pre všetky akčné Fusaklistky, ktoré trávia leto na paddleboarde a na plážovom ihrisku. Odporúčame ich hlavne atletickým postavám, ale pomôžu aj postave typu hruška a vďaka nastaviteľným ramienkam pevne podržia aj objemnejšie ?.

Vysoké bikiny zakryjú, čo treba :)

Naše bikiny s vysokým pásom sú ideálne na rovnú postavu, dodajú objem a vytvoria ladnú ženskú líniu pásu. Bikiny s vysokým strihom pomôžu aj oblej postave, zakryjú bruško, dodajú sebavedomie a zároveň pohodlie na každodenné vodné aj zvodné aktivity. :-P

Brazílske bikiny zvýraznia boky

Tzv. brazílky sú nestarnúcim hitom letnej sezóny a my to veľmi dobre vieme. :) Vyniknú na postave typu presýpacie hodiny, ale aj na rovnej postave so širšími ramenami. Zaväzovacie šnúrky na bokoch zvýraznia a obreslia ženské krivky.

Bikiny klasik na širšie boky a ramená

Klasický strih bikín odporúčame hlavne tým, ktoré nechcú upriamiť pozornosť na spodnú časť tela a v lete im záleží hlavne na komforte pri vodných športoch. Bikiny klasik sa hodia na postavu typu obrátený trojuholník, decentne prekryjú a doplnia, ale zároveň zbytočne opticky nezväčšia spodné partie.

Bikiny uzlík na presýpacie hodiny

Vyber si šnurovacie bikiny uzlík a nechaj vyniknúť štíhly pás. Tento strih bikín je ideálny na typ postavy presýpacie hodiny a pre vysoké dámy. Šnurovacie bikiny pútajú pozornosť v spodnej časti tela a zvýraznia tak sexy krivky.

Toto leto bude tvoje!

Fusakle plavky sú vyrobené z kvalitných látok s certifikátmi: OEKO-Tex Standard 100, Global recycled standard a majú ochranný faktor SPF 50+. Skladajú sa z 80 % polyamidu a 20 % elastánu a nájdeš ich vo veľkostiach XS - XL. Per ich s láskou, v rukách. :)