Akcia Tričko + ponožky ZADARMO → Použi kód LADINAMTO

Objav silu ELEMENTOV spolu s Fusaklami!

11 May, 2022 

Nová kolekcia Elementy je tu! Veríme, že ťa očarí a vďaka nej sa aspoň na chvíľku ocitneš v oázi pokoja, pretože práve o tom je celá kolekcia.

Vznikla v spolupráci so slovenskou dizajnérkou Dominikou Kramerovou a spája ajurvédske elementy oheň, voda, vzduch, zem a priestor a bola vytvorená podľa princípov slow fashion. Kolekciu ocenia najmä milovníčky jógy, aktívneho životného štýlu a čistého minimalistického dizajnu. Vyber si svoj element, cíť sa dobre a uži si každú chvíľu sama so sebou!

Ponuka je veľkolepá, v kolekcii nájdeš legíny, crop-topy, ponožky, mikiny, tričká, šatky či čelenky. Jednotlivé dizajny sú vzájomne kombinovateľné podľa tvojej chuti a štýlu. Vybrané produkty sú vyrobené z organickej bavlny a recyklovaných materiálov. Jednotlivé dizajny, ktoré vychádzajú z piatich elementov – oheň, voda, vzduch, zem a priestor sú navzájom kombinovateľné. Ideálne sú nielen na aktívne chvíle, ale aj na relax či na každodenné nosenie.

Celú kolekciu navrhla slovenská dizajnérka Domi Kramer, momentálne žijúca na Bali. Produkty sú vyrobené lokálne, ako všetko z dielne značky Fusakle, ktorá vyrába výlučne na Slovensku a v Čechách. Značka Fusakle podporuje lokálnu výrobu, zamestnanosť v rôznych regiónoch Slovenska a minimalizuje ekologické dopady. Produkty tak necestujú cez pol sveta, kým sa dostanú z výroby priamo k tvojim rukám.

Tak čo si vyberieš? Hlbokú a tajomnú vodu, nekonečný priestor, všade prítomný vzduch, nespútaný oheň či budeš stáť pevne na zemi?

Ktorýkoľvek kúsok to bude, neoľutuješ. ☺