Akcia Tričko + ponožky ZADARMO → Použi kód LADINAMTO

Fusakle na Pohode 2022

14 July, 2022 

Fusakle patria na Pohodu, preto sme si na tento ročník pripravili špeciálne aktivity a prekvapenia, vo Fusakle stánku to nebola žiadna nuda. Pozrite sa, koľko zábavy sme spolu uplietli.

Fusakle x Nemoderný merch

Tohtoročná pohodová móda sa niesla v duchu 80. a 90. rokov. Limitovaná edícia Fusaklí vyrobených špeciálne pre Pohodu 2022 s dizajnom Nemoderný chalan a Nemoderná baba bola inšpirovaná Mekym Žbirkom, láskou k hudbe a k prírode.

Žiadna nuda na Pohode

Tak ako sme sľubovali, Fusakle stánok sa v priebehu dňa stal stage-om kreatívneho bláznovstva. Navštevníci si u nás skúsili rôzne výzvy, súťaž v hode do práčky Ponožkožrútky, šťastíćko s Opaviou a dizajnovanie vlastných Fusaklí.

Ponožkožrút

O práčke sa už dlhé roky hovorí, že v nej záhadne miznú ponožky. Vo Fusakle stánku sa o tom presvedčili stovky ľudí. Za úspešné nakŕmenie práčky sme odmeňovali, ako inak, Fusaklami.

Fusakle a nové dizajny

Pohoda bola jedinečnou možnosťou stať sa na deň návrhárom Fusaklí. V stánku to sršalo nápadmi na nové dizajny. Stačilo si vziať výkres a nakresliť si vlastný sveter, či ponožky. Naši grafici si už dnes prezerajú návrhy, a kto vie, možno nájdete ten svoj čoskoro na eshope.

Šťastíčko

V stánku sme odmeňovali a oslavovali! Stačilo si vybrať zo šiestich plechovičiek tú svoju a otestovať šťastie. Sladkou odmenou boli sušienky od Opavie.

Fotostena

Všetci si zaslúžime zažiariť na Pohode 2022! Viacerí z vás hviezdili pri našej Fusakle fotostene, našli sme vás vďaka hastagu #fusaklenapohode2022.

Všetkým, ktorí nás prišli navštíviť, vďačíme za neskutočnú atmosféru, ktorú vo Fusakle stánku vytvorili. Veríme, že ste sa cítili rovnako v pohode, ako my!

Každý úsmev, výkres, či hod do práčky v nás vyvolal radosť a vážime si, že podporujete domácu módu a slovenskú výrobu.

Leto 2022 si s vami chceme naplno užiť, a preto sa na vás tešíme na ďalších festivaloch. Už tento víkend nás nájdete na Colours of Ostrava.

Tím Fusakle