Akcia Tričko + ponožky ZADARMO → Použi kód LADINAMTO

Kofola oslavuje Vianoce a tento rok si spoločne s Fusaklami uplietla Kofomäkkúše!

15 November, 2021 

„Nie nie, ja nemusím, ja už ho vidím,“ zaznieva pred Vianocami z televíznych obrazoviek už po devätnástykrát. Vianočná reklama Kofoly predstaví aj špeciálny darček pre fanúšikov značky a vianočných tradícií, ktorý Kofola uplietla spolu so značkou Fusakle.

„Nie nie, ja nemusím, ja už ho vidím,“ zaznieva pred Vianocami z televíznych obrazoviek už po devätnástykrát. Vianočná reklama Kofoly, kde ocko s dcérkou stretnú na prechádzke lesom „zlaté prasiatko“, bude súčasťou jej vianočnej kampane aj tento rok. Spot predstaví aj špeciálny darček pre fanúšikov značky a vianočných tradícií, ktorý Kofola uplietla spolu so značkou Fusakle. Mäkká a hrejivá kolekcia ponožiek, šálov a čiapok, v krásnom kofoláckom vianočnom dizajne, je dostupná na našej stránke www.fusakle.sk a www.kofola.sk.

Zlaté prasiatko zabodovalo v celom Česko-Slovensku

Hoci to tak na začiatku, ešte v roku 2003 nevyzeralo, v Česku sa vianočný zvyk s držaním pôstu a čakaním na zlaté prasiatko dodržiaval už od stredoveku. U nás však toto spojenie nebolo také rozšírené a v niektorých častiach Slovenska poveru so zlatým prasiatkom vôbec nepoznali. Dnes, po 19 rokoch, však už vetu „ak vydržíš celý deň nepapať, tak uvidíš zlaté prasiatko“ pozná skoro každý. Reklama na Kofolu dokonca patrí v oboch krajinách k tým najznámejším a najočakávanejším. Moment, keď sa prvýkrát objaví na televíznych obrazovkách, je pre mnohých práve tou chvíľou, kedy začínajú prípravy na sviatky, vrátane vymýšľania a zháňania tých pravých vianočných darčekov. „Tento rok začíname kampaň o niečo skôr, aby sme dali fanúšikom Kofoly v predstihu vedieť o novej kolekcii kofoláckych darčekov,“ popisuje dôvod štartu kampane už na začiatku novembra Nikola Gschwentnerová, manažérka značky Kofola.

Kofola a Fusakle uplietli vianočnú kolekciu

Spojenie 2 lovebrandov - Kofola a Fusakle je prirodzené. Obe značky sú lokálne, zameriavajú sa na slovenský a český trh, kde sú doslovne „ doma“. Kofomäkkúše od Fusaklí sú tak, ako všetky produkty značky Fusakle, vyrobené lokálne, na Slovensku a v Čechách. Vyrábajú sa v rodinných výrobách. Vďaka výrobe dostalo prácu množstvo šikovných rúk. Vybrať si môžete z troch dizajnov ponožiek, mäkkučkú čiapku alebo extra dlhý šál s neodmysliteľnými diviakmi

Teraz ŤA už mráz neprekvapí, avšak TY môžeš prekvapiť niekoho neokukaným darčekom. Preto neváhaj a poď do toho!