Akcia Tričko + ponožky ZADARMO → Použi kód LADINAMTO

Fusakle milujú Tatry, preto prichádzajú s novou kolekciou: HORSKÉ CHATY

9 August, 2022 

Ešte predtým, ako sa vyberieš k moru, vyraz na hory a podpor domáci turizmus v pravých domácich ponožkách a multifunkčných šatkách.Vďaka novej kolekcii Horské chaty si okrem zážitkov z hôr môžeš odniesť aj peknú a praktickú pamiatku. Kolekciu sme navrhli na princípe zberateľskej série.

Chata pod Soliskom

Chatu pod Soliskom nájdeš priamo na lyžiarskej zjazdovke, je preto veľmi obľúbená v lete, aj v zime. Na skok z chaty je aj celoročne dostupný tatranský štít, podľa ktorého je chata pomenovaná. Kolekciu Chata pod Soliskom nájdeš aj priamo na chate v predajnom okienku.

Chata pri Popradskom plese

Chata pri Popradskom plese je jednou z najväčších horských ubytovní. Kedysi sa pleso nazývalo aj Rybie. Vieš, že je to piate najväčšie pleso na Slovensku? Kolekciu si zakúpiš aj priamo na Chate pri Popradskom plese.

Rainerova chata

Rainerova chata alebo útulňa je najstaršia a zároveň najmenšia horská chata vo Vysokých Tatách. Rainerova útulňa je známa výskytom líšky prezývanej Eliška, ktorou sme sa nechali inšpirovať pri tvorbe dizajnu. :)

Chata pod Rysmi

Najvyššie položená horská chata na Slovensku je otvorená len počas letnej sezóny, ktorá trvá od 15. júna do 31. októbra. Okrem svojej výšky sa pýši kadibúdkou s najkrajším výhľadom. Vyber sa v lete na Chatu pod Rysmi a podpor ju kúpou ponožiek alebo šatky s jej dizajnom.

Téryho chata

Najvyššia celoročne otvorená horská chata na Slovensku je Téryho chata. Obľúbená horská chata je aj známym útočiskom tatranských kamzíkov. Aj preto nájdeš v novom dizajne Fusaklí kamzíka. Chatu podporíš kúpou kolekcie priamo u chatárov na Térynke.

Chata pri Zelenom plese

Miestni ju prezývajú Brnčalka a je považovaná za najkrajšiu horskú chatu vo Vysokých Tatrách. Vyber sa obdivovať krásu Zeleného plesa a vyzdvihni si kolekciu priamo u chatárov na "Brnčalke". :)

Bilíkova chata

Jedna z najľahšie dostupných horských chát na Slovensku sa nachádza len neďaleko Hrebienka. Bilíčka je obľúbeným východiskom tatranských túr, ľahko si tak zbehneš zakúpiť kolekciu priamo u chatára.


Zamkovského chata

Zamkovského chata je cieľom každoročnej nosičkskej stovky. Zaujímavosťou je, že na "Zámke" chatárči jediná žena medzi tatranskými chatármi. Vybehni si na chatu a podporuj ju kúpou našej horskej kolekcie.

Zbojnícka chata

Zbojnícka chata je tretia najvyššie položená horská chata vo Vysokých Tatrách, ktorá je otvorená celoročne. Názov dostala kvôli svojej poľovníckej minulosti a vďaka rovnomenným plesám.

Sliezsky dom

Sliezsky dom je najvyššie položený horský hotel na Slovensku s wellnessom a s reštauráciou. Zároveň je výhodiskom túry na najvyšší vrchol Slovenska, Gerlachovský štít. Kolekciu s dizajnom Sliezsky dom si zakúpiš aj priamo na chate.

Gerlachovský štít

V tatranskej kolekcii nesmie chýbať najvyšší slovenský štít! Po zdolaní Kriváňa a Lomnického štítu sa vyber na náš majestátny Gerlach v kolekcii od Fusaklí. Nezabudni si k outfitu pribaliť povinne aj horského vodcu. :P

Odfoť sa s buchtou na Brnčalke, v unikátnej kadibúdke pod Rysmi alebo si daj selfie s kamzíkom a súťaž o skvelé ceny! Zapoj sa do horskej výzvy, odfoť sa s akýmkoľvek produktom z dielne Fusakle, pridaj fotku, reel alebo príbeh na Instagram a hraj o kempervan na víkend, pobyt v luxusnom horskom chalete Konifer na Liptove, horský magazín a členstvo od Hikemates a horskú kolekciu Fusaklí. Víťazov vyhlásime už 18.9., tak neváhaj a zapoj sa!