Akcia Tričko + ponožky ZADARMO → Použi kód LADINAMTO

Ako udržať nohy v teple? Radia experti na vlnu

5 October, 2023 

Vieš, že najviac tepla z nášho tela uniká práve z hlavy a z nôh? Fusakle, experti na vlnu, prinášajú tipy na horúce novinky, ktoré udržia všetky nohy v teple.

Vlnené ponožky

Vlnené ponožky sú ideálne ponožky pre celú rodinu. Vysoký obsah vlny zaisťuje perfektnú termoizoláciu, takže tvoje nohy udržia v teple na prechádzke, aj doma, pri dobrej knihe. Vlna dokáže absorbovať a odviesť veľké množstvo vlhkosti a zachováva si svoje termoizolačné vlastnosti. Jej vlákna sú antibakteriálne. V praxi to znamená, že ich nemusíš po každom nosení prať, čím šetríš životné prostredie. Vlna je čisto prírodný obnoviteľný a odbúrateľný materiál, po niekoľkých rokoch sa dokáže rozložiť.

Froté ponožky

Veselé froté ponožky sú tie pravé na domáce leňošenie a zimné prechádzky. Froté je spôsob úpravy bavlny, hrubé tkanie vytvára objem a mäkkosť, čo oceníš hlavne v chladnom období. Naše ponožky sú teplé, príjemné na dotyk a vhodné na celodenné nosenie. Vďaka jedinečnej elasticite a úpravy bez päty prirodzene sadnú na nohy rôznych veľkostí. Ak chceš, môžeš si ich pokojne vytiahnuť až po kolená a prispôsobiť si ich ako podkolienky. Máme ich aj v detskej univerzálnej veľkosti, ktorá sadne na všetky nôžky. Najmenším drobcom sadnú ako podkolienky a väčšie deti ich ponosia ako vysoké ponožky. Sú ideálne napríklad do gumákov, v daždivom počasí udržia nohy v teple. Deti sa tak môžu pokojne hrať, a ty sa o ich zdravie nemusíš báť. ☺

Merino vlna

Naše tenké merino ponožky sú ideálne na každodenné nosenie. Tenké, a pritom teplé. Sú maximálne pohodlné aj na celodenné nosenie. Merino vlna je nielen príjemný, ale aj funkčný materiál. Odvádza pot, udržuje teplo, a hreje, aj keď je vlhká. Navyše, na rozdiel od iných materiálov nezapácha a nemusíš ju tak často prať.

Upletené s láskou pre tých najmenších.

Našou novinkou sú detské LEGÍNY z merino vlny. Prírodný materiál, teplé tóny a maximálny komfort pre všetkých malých objaviteľov. Premyslená kombinácia merino vlny, ktorá zahreje, a nadýchaného akrylu, ktorý je vodoodpudivý a hypoalergénny, je ideálna do prírody, aj na ihrisko. Legíny sa dajú prakticky vyhrnúť, takže rastú spolu s deťmi, preto ich môžu ponosiť hneď niekoľko sezón. V páse je nastaviteľná gumička, ktorá sa dá prispôsobiť na požadovaný obvod, sú dostupné v praktických dvojveľkostiach 62/68 až 134/140.


Organické pančuchy vo výhodnom 2-balení

Mäkučké a pohodlné detské pančuchy sú vyrobené z organickej bavlny, nájdeš ich vo výhodnom dvojbalení vo farbách, ktoré ľahko zladíš. Sú povinnou výbavou každého malého objaviteľa. Mysleli sme na najdrobnejších, školákov, dievčatá, chlapcov. Rôzne farebné kombinácie nájdeš vo veľkosti 86 až 140.


Lokálne a ekologicky

Naše kúsky vyrábame v domácich slovenských a českých dielňach z tých najkvalitnejších materiálov. Kvalitné oblečenie tak už nemusí cestovať cez polku sveta a ty kúpou podporíš lokálnu výrobu, za čo Ti vďačíme. ☺