Akcia Tričko + ponožky ZADARMO → Použi kód LADINAMTO

Prečo sa Fusakle menia?

18 September, 2018 

Aj vďaka tebe sa podarilo projekt Fusakle zrealizovať. Už tri roky spolu šírime radosť a snažíme sa z nášho okolia urobiť lepšie miesto pre život.

Či už tým, že podporujeme domácu výrobu, vytvárame úsmev na tvárach okolo existujúcich, pracujeme s deťmi a školami, oprašujeme tradície a históriu, pomáhame znevýhodneným, alebo meníme strach zo zmeny, na radosť z nových možností.

Som na nás nesmierne pyšný, že sme takí otvorení. Vždy sme chceli byť poctivou, lokálnou značkou v rámci Slovenska aj Česka. Staviame na tom dobrom, čo sme tu kedysi mali. A na tom chceme budovať to dobré, čo tu máme dnes a môžeme mať v budúcnosti. Dokázali sme, že keď spojíme sily, vieme veľa vecí zrealizovať. A teraz sa nám otvárajú ďalšie možnosti.

V rámci Slovenska a Česka je veľké množstvo šikovných ľudí. A po fusakliach chceme podporiť aj iné odvetvia, ktoré sa tu kedysi robili dobre. Preto sa tešíme na nové spolupráce, ktoré práve rozbiehame v rámci oboch krajín. Pribudnú nové parádne výrobky z výhradne domácej produkcie. A to znamená ďalšia práca pre domácich, ďalšia možnosť šíriť radosť. Práve preto, aby naša snaha bola zrozumiteľnejšia a jasnejšia, sme chceli prispôsobiť aj našu identitu.

Vizuálne sme sa prihlásili práve k obdobiu, kedy sa aj napriek izolácii robili svetové výrobky a dizajny. Práve z týchto koreňov čerpáme skúsenosť a poctivosť a spájame s nadčasovosťou a víziou udržateľnosti lokálnej výroby. Tradíciu bude reprezentovať práve nový vizuál loga. Súčasnosť a budúcnosť bude reprezentovať terč vytvorený z farieb spájajúcich aj Slovensko aj Česko.

Prostredníctvom tohto terča budeme prepájať jednotlivé produkty, aby bolo každému hneď jasné, že ide o náš domáci výrobok. Postupne začneme predstavovať všetky nové spolupráce a vizuály. Každý môže byť toho súčasťou, pretože časť vizuálov a dizajnov budeš môcť navrhnúť aj ty. Tešíme sa na všetko, čo nás čaká. Bude to „pecka“ a spolu vytvoríme veľa dobrých vecí.