Akcia Tričko + ponožky ZADARMO → Použi kód LADINAMTO

Vyraz na hory a súťaž o super ceny!

8 August, 2022 

Slovensko je domovom Fusaklí a naše hory milujeme.

Prv než sa vyberieš objavovať svet, objav krásy slovenských hôr, podpor slovenský turizmus a navštív tatranské horské chaty. Na leto sme si pre teba pripravili zábavnú výzvu „Vyraz na hory so súťažou o atraktívne ceny.

Zapoj sa do výzvy a súťaž o skvelé ceny!

Objavuj čaro hôr s Fusaklami na nohách. Vyber sa na hory, odfoť sa s akýmkoľvek produktom z našej dielne, pridaj fotku, reel alebo príbeh na Instagram a hraj o parádne ceny. Podporíš slovenskú textilnú výrobu, slovenský turizmus a rozhýbeš svoje telo.

Skvelé ceny pre všetkých horalov

V druhom kole horskej výzvy sme si pre teba pripravili ešte bohatší balíček cien: kempervan Zelenáč na víkend, pobyt v luxusnom horskom chalete Konifer na Liptove, horský magazín a členstvo od Hikemates a kúsky z horskej kolekcie. Víťazov vyhlásime už 18.9., tak neváhaj a zapoj sa!

KEMPERVAN

Vyraz za dobrodružstvami v obytnom kempervane! Vďaka Fusakliam ho môžeš prevetrať, vybavili sme ti ho hneď na 2 noci. Užite si s parťákom slobodu v domove na kolesách.

CHALLET

Zaži romantiku v luxusnom chalete v objatí hôr. Vyraz s rodinou do Jasnej, uži si relax vo vírivke a vybehni na túru na Chopok. Vďaka Fusakliam môžeš vyhrať 2 noci na chalete Konifer.

HIKEMATES MAGAZÍN A ČLENSTVO

Vyhraj magazín plný noviniek zo sveta turistiky a členstvo v najväčšom slovenskom turistickom klube. Vďaka členstvu získaš komplexné poistenie na hory a zľavy až do 50% z ubytovania na tatranských horských chatách a ďalšie výhody.

HORSKÁ KOLEKCIA

V neposlednom rade nesmú chýbať darčeky od Fusaklí. Vyhraj ponožky alebo multifunkčnú šatku z horskej kolekcie a ukáž ostatným, ktorý tatranský štít alebo horskú chatu máš najradšej.

Horské chaty

Našu horskú kolekciu sme tento rok doplnili o unikátne kúsky!

Vďaka novej kolekcii Horské chaty od Fusaklí si okrem zážitkov z hôr môžeš odniesť aj peknú a praktickú pamiatku.

Kolekciu (ponožky a multifunkčné šatky) sme navrhli na princípe zberateľskej série. Na našom eshope www.fusakle.sk a priamo na vybraných chatách si môžeš kúpiť jednotlivé dizajny a podporiť tak horských chatárov.