Akcia Tričko + ponožky ZADARMO → Použi kód LADINAMTO

Športová novinka

4 October, 2023 

Podkolienky a ponožky na všetky outdoorové aktivity

Fusakle milujú zimu, preto sme vytvorili špeciálnu kolekciu - ŠPORTOVÉ ponožky a podkolienky pre všetky obľúbené zimné outdoorové aktivity. Tak hor sa na svah s nohami v teple.

Kolekcia obsahuje 3 športové kategórie v rôznych farebných prevedeniach. Ponožky a podkolienky sme vyrobili špeciálne s prihliadnutím na typ aktivity a rovnako ako všetko z našej dielne sú upletené na Slovensku a v Čechách s láskou k prírode a k horám. Navyše, dizajny sme čerpali z našich obľúbených horských motívov, na lyžiarskych podkolienkach nájdeš vzor lanovky, na skialpinistických vzor hory a na turistických ponožkách sa vyníma symbol našich lesov.

Mysleli sme na lyžiarov, bežkárov, skialpinistov, snowboardistov, turistov a všetkých, ktorí milujú aktívny pohyb na čerstvom vzduchu a chcú mať pri tom nohy v teple a v maximálnom pohodlí, preto sme siahli po tých najkvalitnejších materiáloch a vyrobili kompresné lyžiarske podkolienky, skialpinistické merino podkolienky a teplé turistické ponožky.

Ako si vybrať správne podkolienky?

Podkolienky lyžiarske

Hrejivé podkolienky ideálne na lyžovanie a snowboarding s hrejivou špičkou a pätou z merino vlny. Pre maximálny komfort sme ich ušili so spevnenou časťou na holeni, členku a päte pre zníženie rizika oderu s kompresnou zónou na priehlavku a nad členkom. Nájdeš ich v troch štýlových farbách.

Podkolienky Skialp

Kompresné podkolienky navrhnuté pre aktívny pohyb ako je skialpinizmus, bežkovanie či speed hiking v troch farbách. Kombinácia funkčných materiálov a merino vlny ti zaručí priedušnosť a odolnosť. Špička a päta z merino vlny zaistí pohodlie, reguluje teplotu a vlhkosť, odvádza pot a neutralizuje pach. ⛷

Ponožky Hike

Športové ponožky ideálne na turistiku, trekking a outdoorové aktivity v chladnejšom počasí sú vyrobené z pružného a rýchloschnúceho materiálu. Strategicky navrhnutá kombinácia kvalitných funkčných materiálov a merino vlny zabezpečí dostatočnú priedušnosť a odolnosť a froté spevnenie ochráni pred otlakom a oderom. ⛰️