Akcia Tričko + ponožky ZADARMO → Použi kód LADINAMTO

JARNÉ UPRATOVANIE s Fusaklami

13 April, 2023 

Jar je obdobie obnovy a nových začiatkov. Toto obdobie prináša nielen krásu kvitnúcich kvetov a prebúdzajúcej sa prírody, ale aj väčšie množstvo odpadu, ktorý sa v zime nazbieral a roztopený sneh ho odhalil.

Fusakle preto zahajujú jarné upratovanie pre očistu mysle, aj planéty. ☺

Zapoj sa do jarného upratovania s Fusaklami, ktoré pomôže očistiť prírodu. Po zime sa často nahromadia odpadky, ktoré môžu byť škodlivé pre životné prostredie a prírodu. Jarné upratovanie nám umožní zbaviť sa týchto odpadkov a zabezpečí, aby sa správne zlikvidovali alebo recyklovali. To zníži množstvo odpadu, ktoré končí v našich lesoch, riekach a oceánoch a ochráni prírodu a životné prostredie, na ktorom nám vo Fusakliach naozaj záleží.


Ako sa zapojiť do výzvy?

Zober seba alebo kamošov, poď vyčistiť svoje okolie, poteš svoje telo aj našu planétu a vyhraj k tomu balík Fusaklí!

  • Vyčisti svoj obľúbený park, les či okolie, alebo pozbieraj smeti, na ktoré cestou natrafíš
  • odfoť sa so svojou zbierkou smetí
  • pridaj fotku na Facebook alebo Instagram, označ nás na a použi #upratujemsfusaklami

Viťazmi budeme všetci, pretože pomôžeme prírode a navyše 10.5.2023 vyžrebujeme 3 výhercov, ktorí vyhrajú voucher od Fusaklí v hodnote 100€. Výzva trvá do 30.4.2023.

Fusakle a Recyklohry sa spojili pre dobrú vec

Kolekcia Pozrieš – triediš! vznikla v spolupráci s neziskovou organizáciou RECYKLOHRY - školským environmentálnym programom spoločnosti ASEKOL SK zameraným na vzdelávanie žiakov v oblasti triedenia a recyklácie odpadov. Poslaním značky Pozrieš – triediš! je vysvetliť a naučiť sa triediť každý deň, aby sme triedenie zvládali jednoducho a stalo sa našou každodennou súčasťou. PLAST, PAPIER, SKLO, BIO a ELEKTRO predstavujú 5 rôznych farieb a 5 druhov motívov. Každý pár ti poradí, čo kam patrí. Kúpou ponožiek Pozrieš – triediš! navyše podporíš edukáciu detí a mládeže v oblasti triedenia a recyklácie. Pomôžeš tak vychovať novú generáciu, ktorá bude naučená triediť už od malička a bude to pre nich samozrejmosť. Limitovanú kolekciu nájdeš na našom eshope, vo vybraných predajniach Planeo Electro a na www.pozriestriedis.sk


Prečo upratujeme?

Iniciatíva Upratujem s Fusaklami vznikla na počesť Dňa Zeme, ktorý každoročne padá na 22. apríla. Tentoraz sme si však povedali, prečo nevenovať čisteniu svojho okolia celý mesiac? Aj individuálne úsilie jednotlivcov je predsa pre prírodu dôležité. Fusakle sa preto rozhodli vytvoriť kampaň na podporu recyklácie a ekologického správania. Každý z nás môže prispieť k ochrane životného prostredia tým, že si osvojí správne návyky separácie odpadu a pomôže očistiť aj svoje okolie. V konečnom dôsledku, recyklácia a ekológia sú dôležité pre udržanie zdravého a udržateľného životného prostredia pre nás a pre budúce generácie. Ďakujeme ti, že s nami pomáhaš planéte. Tvoje Fusakle :)