Akcia Tričko + ponožky ZADARMO → Použi kód LADINAMTO

Prečo zrazu tričká, čapice a tašky Fusakle?

5 December, 2018 

Lebo je tu toľko šikovných ľudí, o ktorých sa tak málo vie a môžu byť inšpiráciou pre ostatných!

A keďže tu na Slovensku máme taký hlúpy zvyk prezentovať len zlé správy, my sme sa rozhodli prezentovať práve tie dobré, ktoré si zaslúžia byť objavené a podporené. Všetok doplnkový tovar, ktorý popri našich Fusakliach predstavíme, nie je naša vlastná výroba. Veď prečo aj. My máme dosť vlastnej práce s našimi ponožkami a chceme sa stať špičkou v tomto segmente.

No je tu napríklad taký Aleš, ktorý si povedal, že chce robiť šiltovky s dreveným šiltom a tak sa do toho pustil a po roku vybavovačiek a vývoja vytvoril svoju značku parádnych, na Slovensku šitých, šiltoviek capica.sk.

Alebo napríklad vedeli ste, že na Slovensku máme tlačiareň textilu, ktorá ako jediná široko ďaleko splnila mega prísne kritériá na ekologickú tlač a udržateľnosť a takéto certifikáty majú len 3 firmy v Európe? Machri z Merchyou.sk , ktorí tlačia všetky naše tričká, vedia čo chcú a idú si za tým a preto sú aj pre nás inšpiráciou.

Poznáte Taschken.sk? Dvaja mladí chalani, ktorí bojujú proti plastovým taškám parádnymi plátennými taškami šitými v Čechách. Sú poctivé a pevné, sú štýlové a sú fakt super.

A takýchto odvážnych ľudí je tu veľa. Len ich treba spoznať a podporiť. A to je náš cieľ. Priniesť ti nové zaujímavé veci v spolupráci s ďalšími šikovnými Slovákmi. Toto je len začiatok. Máš sa na čo tešiť a snáď budú dobrým príkladom aj pre teba, že keď chceš, máš trpezlivosť a robíš to poctivo, tak sa to dá.