Akcia Tričko + ponožky ZADARMO → Použi kód LADINAMTO

Tip na darček pod stromček

1 October, 2023 

Nechávaš si nákup darčekov na poslednú chvíľu? My ťa podržíme! Prečítaj si naše tipy na lokálne a originálne kúsky, ktoré potešia a zahrejú celú rodinu. Mysleli sme naozaj na každého člena rodiny, aby všetci mali Vianoce.

Pre starkých:

Nezabudni na najstarších členov rodiny a poteš babku a dedka kvalitnými ponožkami. V našej ponuke nájdeš ponožky ideálne pre diabetikov, ľudí s opúchajúcimi nohami, kŕčovými žilami, aj kožnými problémami. Pretože myslíme naozaj na všetkých členov rodiny.

Ponožky Antibakteriál čierny

Vlnené ponožky Vlnáč Plusko

Vlnené ponožky Vlnáč Dvojvločka

Čiapka Vlnáč čierny

Pre sestru:

Ako potešiť tú najlepšiu ségru? Obdaruj ju originálnymi legínami, ktoré využije na cestách, aj počas tréningu. Aby bola v teple od hlavy až po Fusakle, pribaľ k tomu originálnu čiapku s vymeniteľnými brmbolcami pre ešte viac zábavy pod stromčekom.

čiapka Ráno na horách

Legíny Ráno na horách

Ponožky Froté Tulimaco

Ponožky Jelene na snehu

Pre brata:

Vieš, že najviac tepla odchádza práve cez hlavu? Preto mysli na brata a vyber mu veselú čiapku s originálnym vzorom od Fusaklí. Doplň ju príjemnou mäkkou mikinou s veselým dizajnom a s jeho obľúbeným dizajnom našich ponožiek.

Čiapka Lanovka

Ponožky Maco nespi

Ponožky Akčný Santa

Mikina Hurá sneží modrá

Pre mamu:

Mama si zaslúži len to najkvalitnejšie, obdaruj ju tými najpohodlnejšími a najštýlovejšími legínami z našej kolekcie Tatranka. Termo legíny využije na prechádzke, ale pokojne aj v práci s predĺženým svetrom alebo len tak na doma. Doplň ich zásobou nepriehľadných siloniek a príjemnou vlnenou čiapkou.

Termo legíny Tatranka

Čiapka Vlnáč svetlý

Nepriehľadné silónky

Vlnené ponožky Beluša

Pre otca:

Doplň tatkovu zásobu ponožiek o originálny praktický kúsok zo slovenskej dielne. Pribaľ mu do balíčka vlnenú čiapku a šál s motívom jeho obľúbeného prasiatka. Navyše, u nás nájdeš aj jednofarebné ponožky ideálne pre klasika, ktorý si nepotrpí na dizajn, ale hlavne na kvalitu.

Set Kofola čiapka

a šál

Vlnené ponožky Čierny baran

Ponožky Sob vianočný

Pre frajera/frajerku:

Poteš svoju lastovičku milým darčekom vyrobeným z lásky pre lásku. V našej ponuke nájdeš pohodlné a kvalitné spodné prádlo vo výhodných baleniach pre ňu, aj preňho. Navyše si môžeš vybrať hneď z dvoch materiálov a niekoľkých farebných kombinácií, aby ste spolu ladili úplne všade. :)

Spodné prádlo

Čiapka Zimník

Ponožky Šťavnatá láska

Pre kolegov:

Máme tip na darček pre najlepšieho kolegyu/kolegyňu, čo ťa vždy podrží. Poteš ho/ju veselou čiapkou a nalaďte sa spolu na vianočné koledy. Darčekový balíček originálnych ponožiek v milom balení zaručene vyčarí úsmev na tvári.

Darčeková krabička Fusakle

Čiapka Farby Vianoc

Pre najmenších:

Obľúbení hrdinova Labkovej patroly spoľahlivo vyčaria úsmev na tvári každého šibala a šibalky. Hravá čiapka s vymeniteľnými brmbolcami zaručí ešte viac zábavy pre všetky ratolesti. Aby sa deti hrali v teple, zabaľ ich do našich kvalitných detských pančúch z organickej bavlny a merino kamaší pre ešte viac pohodlia.

Kolekcia Labková patrola

Detský set čiapka + šál Sob vianočný

Detské pančušky z organickej bavlny

Detské merino kamaše

Ďakujeme ti, že nakupuješ lokálne. Svojím nákupom u nás podporuješ domáci textilný priemysel, ekonomiku, dávaš prácu ľuďom na Slovensku, v Čechách a v neposlednom rade podporuješ ekológiu a udržateľnosť.