Akcia Tričko + ponožky ZADARMO → Použi kód LADINAMTO

Tipy na darčeky

13 December, 2023 

Aj tento rok ti prinášame tipy na praktické a veselé darčeky z lokálnej dielne Fusakle. Mysleli sme naozaj na každého člena rodiny, aby všetci mali Vianoce. Poďme sa pozrieť na náš vianočný fusaklový gift guide.

Pre najmenších:

Hitom sezóny sú pískacie tričká a mikiny, ktorých ponuku sme tento rok ešte viac rozšírili. 

Deti ich milujú a kto píska viac, je hviezdou škôlky.

Ak váš drobec večne bojuje s nosením čiapok a šálov, trikom je naša hravá čiapka s vymeniteľnými brmbolcami, kde si môže dať na čiapku brmbolec podľa aktuálnej nálady. 

Praktickou novinkou sú vo Fusakliach aj praktické pančuchy na traky a merino kamaše  (pletené legíny) pre ešte viac pohodlia.

detske_kamase
detske_pancuchy
piskacie_deti

Pre sestru:

Ako potešiť milovanú sestru? Obdaruj ju originálnym pískacím tričkom, krásnou vlnenou čiapkou či vianočnými ponožkami. Zbožňuje kávu? Máme aj kávičkové radôstky. Hitom sú naše biele vlnáče, ktoré sú aktuálne veľmi trendy.  

ciapka_pre_sestru
ponozky_pre_sestru
vianocne_ponozky

Pre oddaného brata:

Či už je brácho vášnívý cyklista,  pivkár, či horal, u nás ho vieš v jeho obľúbenej téme zladiť od hlavy po fusakle. Naše čiapky, tričká a mikiny sú absolútny originál, ktorý inde nenájdeš. A samozrejme, ranou na istotu je naše mäkkučké spodné prádlo a vianočné ponožky

ponozky
pivo
SP

Pre mamu:

Dopraj mame zaslúžený oddych po predvianočnom zhone v našich mäkkučkých vlnáčoch či froté ponožkách, ktoré sú ideálnym spoločníkom na relax na gauči nielen pri pozeraní viančných rozprávok ale udržia jej nohy v teple aj na prechádzke. Ak má športového ducha, prihoď termo legíny, ktoré si zamiluje (garantujeme :)).    Doplň balíček zásobou nepriehľadných siloniek a príjemnou vlnenou čiapkou.

vlnace_pre_mamu
ciapka
silonky

Pre otca:

Doplň tatkovu zásobu ponožiek z nášho pestrého výberu a osviež jeho šatník vtipnou pískacou mikinou, z ktorej jeho kamaráti odpadnú. Ku každej mikine či tričku máš navyše ponožky zadarmo! Naše spodné prádlo je tiež darčekom, ktorý pod stromčekom nesmie chýbať. A nech už je tvoj tato včelár, cyklista či milovník hôr kúsky od nás ho určite potešia. 

ponozky
mikina
boxerky

Pre starých rodičov:

Starší ľudia majú iné potreby ako ostatní a najdôležitejšia je pre nich funkčnosť a pohodlie.  V našej ponuke nájdeš zdravotné ponožky ideálne pre diabetikov, ľudí s opúchajúcimi nohami, kŕčovými žilami, aj kožnými problémami. Pretože myslíme naozaj na všetkých členov rodiny.

ponozky
zdravotne

Pre frajera/frajerku:

Poteš svoju polovičku originálnym darčekom, aby videl/a, aká silná je vaša láska. Zaláskované ponožky sú must-have. U nás sa môžete zladiť do rovnakých mikín a pískať do sveta svoju lásku. Nasaď mu na hlavu novú čiapku Grizzly, obujte si hrejivé merino podkolienky a vyberte sa na veselú sánkovačku s kamošmi.

frajeri

Pre kolegov:

Máme tip na darček pre najlepšieho kolegyu/kolegyňu, čo ťa vždy podrží. Poteš ho/ju originálnou čiapkou a nalaďte sa spolu na vianočné koledy. Darčekový balíček originálnych ponožiek v milom balení zaručene vyčarí úsmev na tvári.

ponozky

Tešíme sa, ak budeme tvojou voľbou darčekov pod vianočným stromčekom. Všetky naše Fusakle produkty vyrábame s láskou na Slovensku a v Čechách. Každý jeden nákup u nás roztancuje šťastím vianočných škriatkov v našej fusaklovkej dielni, ktorí prichystajú Tvoju objednávku.    :)

Veríme, že naše výrobky budú aj naďalej rozdávať radosť a úsmev nielen pod vianočným stromčekom a budú skvelým spoločníkom na každom kroku.