Akcia Tričko + ponožky ZADARMO → Použi kód LADINAMTO

Nevzdávajme sa!

6 April, 2020 

Jediný spôsob, ako prekonať túto krízu, je pomôcť si navzájom. Ja chránim teba, ty chrániš mňa. Jednoduché heslo, ktoré dnes platí na 100%. A ukazuje, že naozaj vieme, čo je to spolupatričnosť.

Verím, že vďaka ľudskosti a slušnosti sa nám podarí poraziť pandémiu a pomaly vrátiť život do normálu. Ponúkame pomoc s nákupmi, dodržiavame odporúčania odborníkov, dezinfikujeme svoje vchody a brány, alebo šijeme rúška pre tých, čo nemajú. Môže to byť čokoľvek.

Aj naši kolegovia a ich rodiny začali šiť doma ochranné rúška. Tie rozdávame tam, kde treba, a kde môžeme. Niekoľko desiatok sme ich odniesli ľuďom bez domova do združenia Vagus.

Darovali sme rúška prepravnej službe Nemocnice s poliklinikou v Leviciach, pretože im chýbali.

Mestskej časti Ružinov sme darovali 500 párov Fusakiel, z ktorých vyrábajú rúška do nemocníc a pre seniorov.

Niekoľko sme ich rozmiestnili po Bratislave, aby si zobrali tí, ktorí nemajú.

No aj nás zasiahla táto kríza dosť výrazne. Robíme, čo sa dá, aby sme celú výrobu na Slovensku a v Čechách udržali a pokračovali ďalej. Nechceme robiť kompromisy, chceme zostať značkou, ktorá vyrába na Slovensku.

My pomáhame vám a vy môžete pomôcť nám. Dávame prácu viac ako stovke ľudí na Slovensku a v Čechách. Kúpou akéhokoľvek nášho produktu dávate šancu prežiť niekomu vo svojom okolí. Ten zas môže pomôcť niekomu inému. Podávame ďalej. Tak hlavu hore a poďme na to. Veď veľké veci sa skladajú z maličkostí.