Akcia Tričko + ponožky ZADARMO → Použi kód LADINAMTO

Poďme spolu chodiť. Po Slovensku!

10 September, 2020 

Našu novú kolekciu ponožiek na jeseň 2020 sme do života uviedli výletom. Pridaj sa aj ty, ak sa ti ešte nepodarilo nikam vybehnúť. Nájdeš tu fajn tipy od scestovaných ľudí a aj mnoho pekných fotiek z ciest s našimi ponožkami. Tak sa začítaj do cestovateľských zápiskov hlavných predstaviteľov našej fotokampane a objavuj naše nové Fusakle s jesennými motívmi.

V januári 2020 sme si aj s mojou frajerkou Martinou aspoň stokrát povedal, že budeme viac cestovať. Po X rokoch som si vo februári vybavil aj pas. A načo? Na nič. Tak sme si s frajerkou povedali, že aspoň precestujeme Slovensko. Mal som tisíc lepších predstáv, ako bude vyzerať moje cestovanie v tomto roku (obsahovali aj more), no nakoniec sa zdržujeme prevažne doma. Svoj aktuálny výlet sme spojili aj s fotením nových párov kolekcie JESEŇ pre Fusakle. Už oddnes ich môžeš mať doma aj ty. Všetky! No ponožky sú na nohy a nohy sú na chodenie. Tak neseď doma a vyber sa spolu s nami spoznávať rodnú krajinu.

Martinin vlak na stanicu v Ružomberku dorazí ako inak s meškaním, ale keďže som na to už zvyknutý, vôbec ma to nerozhádzalo. Aspoň sme stihli pofotiť prvé ponožky. Nie som typ, ktorý by sa vyžíval v rôznych vzoroch, všetky Fusakle, ktoré mám doma, by sme mohli označiť za dizajnovo konzervatívnejšie. Takže keď sa mi dostali do rúk jesenné dizajny, bol som trochu šokovaný :D

Ale vravím si, sám by som si takéto nikdy nekúpil, tak aspoň zistím, ako sa budú hodiť k tomu, čo bežne nosím. A čo na to povie Maťa ;) A prezradím, že Fusakle v tejto skúške obstáli!

Aktuálne počasie najviac vystihovali ponožky Les v hmle, nielen názvom, ale aj dizajnom. Stromy v jesenných farbách, a za nimi sivá plocha. Mal som to naživo rovno pred sebou, preto som si dal žiarivejší a optimistickejší, horčicovo-žltý pár s líškou. Už počas fotenia sa na mňa ľudia pobavene usmievali, fakt dúfam, že to bolo kvôli ponožkám!

Martina dorazila z Bratislavy výborne naladená vďaka negatívnemu výsledku covidového testu. Ako málo človeku stačí, v tejto dobe. Ale tu pozitíva končia, pretože po slnečnom týždni, ktorý prekvapil najmä samotných Liptákov, sme vychytali daždivý víkend. To nás však v žiadnom prípade nemohlo zastaviť.

O mojej frajerke vlastne ešte čosi neviete. Má veľmi rada zvieratá. Áno, táto kolekcia je ako navrhnutá pre ňu a prvé ponožky, čo si obliekla, sú Sťahovavé vtáky. (Tiež príznačné, za posledný rok sme menili bydlisko už dvakrát.) Aj preto som vymyslel návštevu farmy, ktorá vyrába aj vlastné mliečne produkty a bylinkové čaje. Pustia vás až k jej zvieracím obyvateľom, čo je najmä pre deti a milovníkov fauny super zážitok. A áno, bavil som sa aj ja (veď to vidno aj na fotkách). Ale viac som sa tešil na to, čo uvidíte v ďalšej časti.